Rekrytoimme: Laadunvarmistuksen asiantuntija

Työnkuva:

Laadunvarmistuksen asiantuntijana toimit ketterän ohjelmistokehitystiimin jäsenenä. Varmistat, että kehitettävät ohjelmistotuotteet vastaavat asiakastarpeita ja laatuvaatimuksia. Tutkit ja testaat ohjelmistotuotteita arvioiden sekä niiden teknistä toimivuutta että soveltuvuutta loppukäyttäjän tarpeisiin. Kehität laadunvarmistuksen prosesseja yhteistyössä oman kehitystiimisi ja muiden laadunvarmistuksen asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme hakijalta:

 • Soveltuvaa osaamista ohjelmistokehityksestä ja laadunvarmistuksesta
 • Reipasta ja jämptiä otetta työhön
 • Luovaa ja analyyttistä ongelmanratkaisukykyä
 • Uteliaisuutta sekä halua oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä parhaaksi
 • Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja ja tiimipelaajan asennetta
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Etuna pidämme osaamista seuraavilta aloilta:

 • Testiautomaatio, esim. Robot Framework
 • Ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät
 • Tietokantaosaaminen, erityisesti Microsoft SQL Server

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten asiakkaiden ja uusien teknologioiden parissa
 • kattavat henkilöstöedut ja ajanmukaiset työvälineet
 • osaavan, joustavan ja kannustavan työyhteisön
 • tutkitusti hyvän työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön: Rapal on useana vuonna valittu Great Place to Work yritykseksi

Hakemukset ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille osoitteeseen rekry@rapal.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, olethan siis ripeä! Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Turunen, Kehitysjohtaja, + 358 50 346 0267, jari.turunen(a)rapal.fi

Immeli_Janne1-copy2

”Aloitin Rapalissa toisena opiskeluvuotenani opiskelukaverini vinkattua täällä auenneesta paikasta. Opintoni ovat edenneet töiden ohessa sopivalla tahdilla: olen työskennellyt keskimäärin kaksi päivää viikossa ja kesäisin täysipäiväisesti. Työsuhteeni jatkui myös opiskelijavaihdon ajan, vaikken ulkomailta käsin tehnytkään töitä. Kun tulin takaisin Suomeen, työtehtäväni vaihtuivat aivan toisenlaisiin, projektiluonteisiin työympäristön kehitykseen liittyviin töihin. Täällä ei pääse tylsistymään, sillä nuorille työntekijöille annetaan paljon vastuuta ja uusia, haastavia tehtäviä.”

Janne Immeli, Rapalissa 2012-2016

Ilvespalo_Juha1-copy2

”Olen työskennellyt lähes koko tuote- ja palvelutarjoomamme parissa vuodesta 2006 lähtien. Tällä hetkellä työskentelen ensimmäistä kertaa hallinnollisissa esimiestehtävissä, sillä luotsaan äitiysloman sijaisen roolissa työympäristökehityksen liiketoimintaamme. Vuosina 2008–2009 mietin työpaikan vaihtoa, sillä tehtävät olivat käyneet yksitoikkoisiksi. Sen jälkeen ei ole kuitenkaan ollut tekemisestä puutetta. Tylsistä vuosista opin sen, että työntekijöille on annettava mahdollisuuksia, kun he niitä haluavat. On yrityksen asia auttaa lahjakkaita ihmisiä kasvamaan. Tässä Rapal on onnistunut hyvin minun kohdallani.”

Juha Ilvespalo, työympäristön kehittäminen -toiminnon johtaja

Suomela_Susanna1-copy2

”Olen huomattavasti energisempi ja tuottavampi, kun teen töitä vain neljänä päivänä viikossa. Pyrin pitämään päivät normaalimittaisina, vaikka välillä kaikkea työtä onkin vaikea saada neljässä päivässä tehtyä. Perhe erottaa työn vapaa-ajasta, sillä töistä irtautuu selkeästi viimeistään silloin, kun haen kuopuksen päiväkodista. Nelipäiväistä työviikkoakin enemmän arjen pyörittämistä helpottaa joustava työaika. Perhe- ja työelämän yhdistämistä huojentaa, kun lastenhoitovastuiden jakaminen aviomiehen kanssa on vaivatonta. Hienointa on mielestäni se, että Rapalissa työ joustaa kaikilla, ei vain pienten lasten vanhemmilla.”

Susanna Suomela, asiakaspäällikkö, äitiyslomalla ja hoitovapaalla 2012–2013